bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog laag bed tot op de grond

Welkom bij Bedder, waar uw slaapcomfort onze prioriteit is. We begrijpen dat slaap van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van leven en welzijn, en daarom hebben we ons hoog laag bed tot op de grond ontwikkeld als de ultieme oplossing voor wie op zoek is naar ongeëvenaard slaapcomfort. In onze zoektocht naar het creëren van het perfecte bed, hebben we rekening gehouden met verschillende individuen en situaties. Of u nu op zoek bent naar een bed voor uzelf of een geliefde, ons hoog-laag bed tot op de grond biedt een reeks uitzonderlijke voordelen die verder gaan dan alleen comfort.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Voordelen van een hoog laag bed tot op de grond

Ons hoog laag bed tot op de grond is ontworpen om aan te passen aan de individuele behoeften van de gebruiker. Met de mogelijkheid om de hoogte van het bed aan te passen, kunnen mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijk in- en uit bed stappen, waardoor de dagelijkse routine aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. Dit draagt bij aan een gevoel van onafhankelijkheid en eigenwaarde.

Daarnaast biedt ons hoog laag bed tot op de grond ongekend slaapcomfort. Met hoogwaardige materialen en ergonomisch ontwerp van een matras op maat zorgt het voor een optimale ondersteuning van het lichaam, wat resulteert in een diepere en herstellende slaap. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor de algehele gezondheid, en ons bed is speciaal ontwikkeld om dat te waarborgen.

Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich ook uit tot de duurzaamheid van ons hoog laag bed tot op de grond. We hebben gekozen voor materialen en fabricagemethoden die de tand des tijds kunnen doorstaan, zodat u langdurig kunt genieten van uw investering in een goede nachtrust.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wie profiteert van ons hoog laag bed tot op de grond?

Onze boxsprings op maat zijn niet voor maar een groep mensen ontworpen, de volgende groepen profiteren van een hoog laag bed tot op de grond:

Ouderen:

Ouderen vormen een van de belangrijkste doelgroepen die aanzienlijk profiteren van ons hoog laag bed tot op de grond. Deze bedden zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van ouderen.

Met de mogelijkheid om de hoogte van het bed aan te passen, kunnen ouderen gemakkelijk in en uit bed stappen, wat het risico op vallen vermindert. Bovendien zorgt de laag-laag functie ervoor dat ze veilig kunnen gaan liggen en opstaan, wat cruciaal is voor hun comfort en zelfstandigheid.

Hulpbehoevenden:

Hulpbehoevenden vinden ons hoog laag bed tot op de grond een waardevol hulpmiddel voor hun dagelijkse zorgbehoeften. Het bed maakt het voor verzorgers veel gemakkelijker om de benodigde zorg te verlenen, zoals het verschonen van beddengoed en het assisteren bij lichamelijke verplaatsingen.

Met de verstelbare hoogte en de mogelijkheid om het bed laag bij de grond te plaatsen, kunnen hulpbehoevenden comfortabel worden verzorgd, terwijl de belasting voor zowel de zorgverlener als de zorgontvanger wordt verminderd.

Iedereen op zoek naar ultiem comfort:

Maar ons hoog laag bed tot op de grond biedt voordelen die verder reiken dan alleen ouderen en hulpbehoevenden. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die streeft naar ultiem comfort en gemak in de slaapkamer.

Of het nu gaat om het lezen van een boek, tv kijken of gewoon ontspannen, de aanpasbare hoogte en het ergonomische ontwerp van het bed zorgen voor een luxueuze slaap- en rustervaring. Het is een investering in het welzijn en comfort van iedereen die waarde hecht aan een goede nachtrust en rustmomenten in bed.

Kom langs in onze showroom of plan advies aan huis in

We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar we u graag een uitgebreide kennismaking met ons hoog laag bed tot op de grond bieden. In de showroom kunt u niet alleen de bedden zelf ervaren, maar ons deskundige personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste opties die aansluiten bij uw specifieke behoeften en voorkeuren. We begrijpen dat de keuze voor een nieuw bed een belangrijke beslissing is, die van invloed is op uw dagelijkse comfort en welzijn. Daarom streven we ernaar om u in onze showroom de best mogelijke informatie en begeleiding te bieden.

Als u echter de voorkeur geeft aan het gemak van advies aan huis, dan staan we ook voor u klaar. Ons team komt graag naar uw woning om uw persoonlijke situatie te beoordelen en samen met u te bespreken hoe ons hoog-laag bed tot op de grond naadloos kan aansluiten bij uw levensstijl en behoeften.

We willen ervoor zorgen dat u de meest geschikte en comfortabele slaapoplossing vindt, ongeacht of u ons in de showroom bezoekt of bij u thuis advies ontvangt. Uw slaapcomfort en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. Alvast een gratis brochure aanvragen? Ook dat kan!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen