Opties

Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Voordelen van een hoog laag bed bij thuiszorg

Een hoog laag bed biedt bij thuiszorg belangrijke voordelen. Thuiszorg is vaak intensief, zowel voor u als voor de aanbieder, zoals een professionele zorgverlener als een mantelzorger. Het is fijn wanneer er een hoog laag bed bij thuiszorg aanwezig is. Hiermee ontstaan onder meer de volgende voordelen:

 • Eenvoudig stellen op de gewenste hoogte
 • Makkelijker in en uit bed stappen
 • Altijd de perfecte hoogte voor het verlenen van zorg
 • Een gebruiksvriendelijke bediening
 • Optimaal gemak bij verschonen en opmaken
 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een hoog laag bed is een zorgbed bij uitstek

Het is in alle gevallen belangrijk dat u geniet van een goede nachtrust. Wanneer de gezondheid niet optimaal is, dan wordt dit eigenlijk nog belangrijker. Bent u aan bed gebonden voor een deel van de dag of in het geheel? Dan is niets zo belangrijk dan een optimaal comfort. Bij Bedder kunnen wij u dit comfort garanderen met een hoog laag bed. Thuiszorg activiteiten worden hiermee makkelijker en minder belastend. U kunt eenvoudig in de voor u beste positie gaan liggen of zitten. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat het hoog laag bed goed past bij wat uw lichaam nodig heeft. Wij leveren hoogwaardig maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

Heeft u een hoog laag bed voor thuiszorg nodig?

Ontstaat de behoefte aan een hoog laag bed bij thuiszorg? Dan bent u bij Bedder altijd van harte welkom. U kunt gratis onze brochure aanvragen om eerst eens nader kennis te maken met de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij hebben diverse zorgbedden in ons assortiment. Daarnaast kunt u op afspraak ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Wij informeren en adviseren u graag bij de aanschaf van een hoog laag bed bij thuiszorg. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen