bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog laag bed met papegaai

Stelt u zich eens voor: een bed dat moeiteloos met u meebeweegt, of u nu in bed stapt of eruit wilt komen. Een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook praktisch en ondersteunend, speciaal ontworpen om uw dagelijkse routines te vergemakkelijken. Dat is precies wat een hoog laag bed met papegaai te bieden heeft. Bij Bedder maken we het gemakkelijk voor u. Met onze hoog-laag bedden met papegaai wordt het in- en uitstappen een stuk eenvoudiger, terwijl u geniet van het comfort dat uw lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het om slapen gaat. Daarom werken we samen met u om een bed op maat te maken, zodat u comfortabel kunt slapen zonder gedoe.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Waarom kiezen voor een hoog laag bed met papegaai?

Een hoog laag bed met papegaai biedt veel voordelen die het de overweging waard maken. Het belangrijkste voordeel is het gemak waarmee u in en uit bed kunt stappen. Vooral voor mensen met mobiliteitsproblemen of ouderen kan dit een enorme verlichting zijn.

Daarnaast maakt de aanwezigheid van een papegaai het eenvoudiger om uzelf op te trekken bij het verplaatsen in bed. Dit helpt niet alleen om zelfstandig te blijven wonen, maar geeft ook een gevoel van veiligheid. Daarnaast kan een hoog-laag bed met papegaai vaak helemaal worden aangepast aan uw specifieke behoeften, waardoor het comfort en de ondersteuning precies op maat zijn.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

De vele voordelen van een hoog laag bed met papegaai

Een hoog laag bed met papegaai biedt niet alleen gemak, maar heeft ook andere voordelen die het tot een uitstekende keuze maken. Allereerst is het duurzaam geproduceerd en verantwoord ingekocht, waardoor de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen, wat bijdraagt aan een milieubewuste levensstijl. Daarnaast is het bed geschikt als zorgbed met een optimaal slaapcomfort, dankzij de mogelijkheid van elektrische verstelling en aanpassing aan individuele behoeften.

Bovendien zorgt de juiste in- en uitstaphoogte voor extra comfort en veiligheid, terwijl het onder het bed stofzuigen een stuk eenvoudiger wordt. Een hoog laag bed met papegaai is dus een levensloopbestendige oplossing die de mogelijkheid biedt om langer thuis te blijven wonen, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een schone en opgeruimde slaapkamer. Met dit bed hoeft u zich minder of helemaal niet meer afhankelijk te voelen van anderen, bovendien kunt u elke dag genieten van ultiem slaapcomfort en alle gemakken die het biedt.

Ontdek de vele opties!

Bij Bedder vindt u een ruime keuze aan mogelijkheden voor uw hoog laag bed met papegaai. Onze boxspringbedden zijn verkrijgbaar in alle maten, zowel voor één als twee personen en in een breed aanbod aan kleuren, zodat u precies kunt kiezen wat bij uw interieur past. Of u nu in Nederland of België woont, wij leveren door het hele land. Bovendien bieden we alle functionaliteiten die u maar kunt wensen, zoals een elektrisch verstelbaar systeem, verrijdbaarheid en deelbaarheid voor gemakkelijke verplaatsing en draadloze afstandsbediening voor ultiem comfort.

Ook zijn onze bedden verkrijgbaar in verschillende stoffen en (kunst)leder, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en behoeften past. Met een levertijd vanaf 5 weken kunt u snel genieten van alle voordelen van een hoog laag bed met papegaai. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen