Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog laag bed kopen

Wilt u een hoog laag bed kopen, bijvoorbeeld omdat u meer moeite krijgt met het in- en voornamelijk uit bed stappen? Bij Bedder vindt u gegarandeerd het bed dat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat u kunt gaan genieten van een bed dat perfect bij u past. Zo kunt u bij ons niet alleen een hoog laag bed kopen dat het in- en uitstappen vereenvoudigd, maar wij zorgen er ook voor dat het matras perfect is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft. Ieder lichaam is anders en kent andere behoeften, zeker als het gaat om het verkrijgen van een goede nachtrust. Wij ontdekken, samen met u, wat u nodig heeft en maken het hoog laag bed volledig op maat voor u.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Uw hoog laag bed kopen met kwaliteitsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat u weer gaat genieten van een goede, gezonde nachtrust. Niets is zo belangrijk als goed uitgerust opstaan. Dit kan alleen wanneer u een goede nachtrust geniet. U kunt bij ons een op maat gemaakt hoog laag bed kopen met de garantie op een hoogwaardige kwaliteit die niet snel verloren gaat. Uiteraard kunnen wij het bed voor u voorzien van diverse extra’s, waaronder:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Lekker slapen en uitgerust wakker worden

Een goede nachtrust is belangrijk om er overdag weer tegenaan te kunnen. Als u in de nacht niet optimaal kunt slapen, dan merkt u dit aan uw functioneren overdag. U voelt zich snel moe, futloos en somber. Dit kan niet de bedoeling zijn. U kunt bij ons een hoogwaardig hoog laag bed kopen dat perfect is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft om van een gezonde nachtrust te genieten. Doordat het bed wordt aangepast op uw lichaam, ervaart u er optimaal voordeel van. U zult weer lekker kunnen slapen en u wordt uitgerust wakker.

Een hoog laag bed kopen bij Bedder

Een hoog laag bed kopen is een verstandige keuze wanneer u merkt dat u meer moeite krijgt met het in en uit bed stappen, maar eigenlijk is een hoog laag bed voor iedereen een zeer comfortabele keuze. Bij Bedder bent u altijd welkom wanneer u een hoog laag bed wilt kopen. Wij nodigen u uit om onze showroom op afspraak te bezoeken. Wij staan voor u klaar met meer informatie en een persoonlijk advies. Wilt u een hoog laag bed kopen, maar heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen