bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoe slapen met ischias?

Wanneer u last van Ischias heeft kan u veel pijn ervaren in bed. Hierdoor zult u waarschijnlijk uw ligpositie veranderen om ervoor te zorgen dat de pijn vermindert. Hoewel het op korte termijn kan zorgen voor verlichting, kan het op de lange termijn meer pijn opleveren. Vraagt u zich af hoe slapen met ischias wel goed gaat? We vertellen u er graag meer over:

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat is Ischias

Ischias is vaak een vergevorderd stadium van een hernia of lumbago die zich kenmerkt door intense pijn aan de ischiaszenuw. Doordat dit de langste zenuw in het menselijk lichaam is, kan het ook voor pijn door een groot deel van ons lichaam zorgen. Deze zenuw loopt namelijk vanuit onze onderrug tot aan de voet.

Doordat de tussenwervelschijven constante druk ervaren, zorgt dit ervoor dat de stevigheid en de structuur van de tussenwervelschijven verloren gaat. Doordat er een beschadiging ontstaat wordt er druk op de zenuwwortel uitgeoefend waardoor er een naar, en intens branderig gevoel ontstaat.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Slapen met Ischias

Wanneer u naar bed gaat zal u als logisch gevolg de meest comfortabele ligpositie aannemen. Op dat moment voelt dat het prettigst en heeft u de minste pijn. Maar doordat u juist gedraaid of schuin gaat liggen zal dit het herstel absoluut niet bevorderen, juist vertragen. Het kan zelfs tot extra klachten leiden.

Het juiste bed en matras bij slapen met Ischias

Wanneer u geplaagd wordt door de pijn van ischias, is het ontzettend belangrijk dat u tijdens uw slaap de juiste ondersteuning voor uw lichaam heeft. Zo heeft ieder lichaam zijn eigen behoeften en is er niet een specifiek matras aan te wijzen. Bij Bedder helpen we u graag. Een zorgbed kan al erg prettig voor u zijn. Een hoog laag bed of zorgbed kan namelijk op de gewenste hoogte afgesteld worden zodat u comfortabel in en uit bed komt. Daarnaast worden de matrassen op maat gemaakt zodat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt tijdens het slapen. Natuurlijk is uw persoonlijke voorkeur hier erg belangrijk bij. Daarom bespreken wij graag uw behoeftes en wensen met u.

 

Ons team heeft al jarenlang ervaring en gebruikt alle kennis en ervaring om een zo comfortabel mogelijk slaapklimaat voor u te realiseren. Dit doen we uiteraard doormiddel van een uitgebreid gesprek, waarbij wij uw wensen, klachten en behoeften in beeld brengen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen en ondersteunen. Met een bed van Bedder geniet u weer van een heerlijke nachtrust en comfortabel gevoel in bed.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen