bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrische boxspring beste koop

Bij Bedder begrijpen we als geen ander dat een goede nachtrust van onschatbare waarde is voor uw algehele welzijn. Daarom staan wij voor u klaar om u de beste slaapoplossingen te bieden. Heeft u ooit afgevraagd waarom een elektrische boxspring de beste koop is voor uw slaapcomfort? Uw keuze van bed en matras heeft een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van uw slaap, dat is algemeen bekend. Het begrijpen van waarom een elektrische boxspring juist voor een goede nachtrust een uitstekende investering kan zijn, is dan ook van essentieel belang. Wij streven ernaar om voor iedereen de perfecte slaapomgeving te realiseren. Onze elektrische boxspring, die bekend staat als de beste koop, staat symbool voor innovatie en comfort en is geschikt voor mensen van alle leeftijden die verlangen naar een goede nachtrust. Of u nu rugklachten heeft, graag ontspannen leest in bed of simpelweg wilt genieten van de luxe van een verstelbaar bed, onze slaapoplossingen passen zich moeiteloos aan uw persoonlijke behoeften aan.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

De kwaliteit van onze elektrische boxsprings

Onze elektrische boxsprings zijn speciaal gemaakt om u het allerbeste comfort en de juiste ondersteuning te geven die u nodig heeft. Daarom is de elektrische boxspring de beste koop.

Het matras wordt op maat gerealiseerd van de allerbeste duurzame materialen om u lichaam goed te ondersteunen en plekken waar het pijn doet minder pijnlijk te maken. Hierdoor kunt u dieper slapen en beter herstellen, zonder dat u ’s nachts hoeft te draaien en te woelen. Een goede nachtrust helpt ook om uw lichaam en geest gezonder te houden, zodat u overdag meer energie hebt en scherper bent.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

De duurzaamheid van elektrische boxsprings

Bij het kopen van een nieuw bed is het slim om te bedenken hoelang het goed blijft werken. Elektrische boxsprings zijn populair omdat ze stevig zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn speciaal ontworpen om heel lang mee te gaan en daarom zijn onze elektrische boxsprings de beste koop.

De verschillende ontwerpen van onze elektrische boxsprings zorgt ervoor dat uw boxspring zijn vorm en ondersteuning behoudt, zelfs na vele jaren van veel gebruik. Daardoor kunt u niet alleen nu lekker slapen, maar kunt u er ook op vertrouwen dat u nog vele jaren van dezelfde goede kwaliteit zult genieten. Het is dus een slimme investering voor een langere tijd van comfortabele nachtrust. Kortom, een elektrische boxspring is de beste koop voor wie op zoek is naar duurzaamheid en slaapcomfort.

Waarom is de elektrische boxspring de beste koop? Een investering in kwaliteit

Bij Bedder zien we een elektrische boxspring niet alleen als een bed, maar als een investering in uw welzijn en slaapcomfort. De verstelbaarheid, slaapkwaliteit, duurzaamheid en de mogelijkheden voor persoonlijke stijl maken onze boxsprings tot de ultieme optie voor iedereen die op zoek is naar de beste nachtrust. Overweeg om te investeren in een elektrische boxspring van Bedder en ervaar zelf de vele voordelen voor uw slaap en algemene levenskwaliteit. Een elektrische boxspring is namelijk de beste keuze voor wie op zoek is naar optimaal comfort en duurzaamheid. Dat is de reden dat wij u kunnen garanderen dat een elektrische boxspring de beste koop is wanneer u deze bij ons op maat laat maken.

De voordelen van elektrische verstelbaarheid

Wij geloven sterk in de kracht van elektrische verstelbaarheid, niet alleen voor traditionele boxsprings, maar ook voor hoog laag bedden, een deelbaar en verrijdbaar bed, en health care zorgbedden. Deze functie is er een waarvan u misschien niet wist dat u die nodig had, totdat u het hebt ervaren. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u het hoofd- en voeteneinde van uw bed omhoog of omlaag bewegen, waardoor u in een comfortabele positie kunt liggen.

Het omhoog brengen van het hoofdeinde van het bed kan bijvoorbeeld snurken en maagzuur verminderen, wat ervoor zorgt dat u nog beter slaapt. Onze elektrische boxsprings zijn ook ideaal voor mensen met mobiliteitsproblemen. Met een elektrische boxspring wordt het in en uit bed stappen namelijk vergemakkelijkt, waardoor de dag met meer comfort kan worden begonnen. Dit is een van de redenen waarom de elektrische boxspring als de beste koop wordt beschouwd.

Een elektrische boxspring op maat laten maken?

Wij snappen dat goede slaap belangrijk is. U moet comfortabel in en uit bed kunnen stappen, een prettige slaaphouding kunnen aannemen en natuurlijk zo comfortabel mogelijk kunnen slapen. Dit alles zodat u fris en fruitig wakker wordt in de ochtend.

Wilt u graag persoonlijk advies aan huis? Plan dan een afspraak met onze specialisten in. Of komt u liever langs in onze showroom om onze elektrische boxsprings te bekijken en uit te proberen? Neem dan contact met ons op en wij staan klaar om u te helpen de perfecte elektrische boxspring te vinden die aan al uw behoeften voldoet. Een elektrische boxspring is de beste koop wanneer u deze op maat laat realiseren door ons!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen