bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrische boxspring 90×200

In de zoektocht naar de perfecte slaapoplossing is comfort van het grootste belang, vooral wanneer het gaat om een elektrische boxspring van 90×200. Bij Bedder begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor uw welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige slaapoplossingen aan, waaronder een elektrische boxspring 90×200, maar ook voor andere maten boxsprings bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan een boxspring 160×200 of bijvoorbeeld een boxspring 180×200, alle maten zijn uiteraard voorzien van een elektrisch verstelbare bodem. Ons doel is om voor iedereen de ideale slaapomgeving te creëren. De elektrische boxspring met verstelbare bodem die wij aanbieden, vertegenwoordigt innovatie en comfort. Het is niet alleen ontworpen voor ouderen, maar voor mensen van alle leeftijden die streven naar een goede nachtrust. Of u nu kampt met rugklachten, graag in een ontspannen leeshouding ligt of gewoon wilt genieten van de luxe van een verstelbaar bed, onze slaapoplossingen passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Ontdek hoe deze geavanceerde technologie uw slaapervaring volledig kan veranderen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een droomslaap op maat: Elektrische boxspring 90×200

Wat maakt een elektrische boxspring van 90×200 zo bijzonder? Het antwoord ligt in de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Met deze elegante slaapoplossing kunt u niet alleen genieten van de ideale slaaphouding, maar ook van de fraaie uitstraling die uw slaapkamer naar een hoger niveau tilt.

Een elektrische boxspring 90×200 is niet alleen een meubelstuk; het is een symfonie van luxe en ergonomisch ontwerp die u elke nacht een ongeëvenaarde slaapervaring biedt. Wij heten u welkom in de wereld van slaap op maat.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Optimaal comfort: Een persoonlijke slaapervaring

Bij Bedder begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn, daarom bieden we elektrische boxsprings 90×200 aan die uw slaaphouding kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Of u nu kampt met rugpijn, slaapapneu of simpelweg op zoek bent naar ultiem comfort, onze elektrische boxsprings kunnen het hoofdeinde verhogen voor een betere ademhaling of het voeteneinde omhoog brengen om de druk op uw benen te verminderen. Dit alles zodat u de perfecte slaaphouding kunt vinden voor een diepe en rustgevende slaap. In onze showroom kunt u onze boxsprings zelf ervaren, maar u kunt ook een afspraak maken voor advies aan huis, waarbij wij u persoonlijk advies krijgt, zodat u de ideale keuze kunt maken voor uw slaapbehoeften.

Bij ons staat uw slaapcomfort voorop en met onze elektrische boxsprings van 90×200 streven we ernaar u een gepersonaliseerde slaapomgeving te bieden die bijdraagt aan een gezondere en gelukkigere levensstijl.

Maatwerk voor uw slaapkamer: Elektrische boxsprings 90×200

De afmetingen van uw bed zijn belangrijk voor uw slaapcomfort. Een 90×200 elektrische boxspring is een ideale keuze voor individuele slapers of voor eenpersoonskamers. De breedte van 90 cm biedt voldoende ruimte om comfortabel te slapen, terwijl de lengte van 200 cm u de vrijheid geeft om zich uit te strekken en te ontspannen. Dit formaat is ook handig voor kleinere slaapkamers, waar ruimte een kostbaar goed is.

Kwaliteit en duurzaamheid: Een investering in uw welzijn

Wij beschouwen een elektrische boxspring 90×200 als meer dan slechts een bed; het is een waardevolle investering in uw welzijn en comfort. Kies voor een model dat met uiterste precisie en hoogwaardige materialen is vervaardigd en u zult jarenlang kunnen genieten van een ongeëvenaarde slaapervaring.

De duurzaamheid van onze kwaliteitsboxsprings biedt niet alleen direct slaapcomfort, maar draagt ook bij aan uw lange termijn gezondheid. Een goede nachtrust is namelijk essentieel is voor zowel uw fysieke als mentale welzijn. Kortom, met onze elektrische boxsprings investeert u in zowel direct comfort als een gezondere toekomst.

Gun uzelf de luxe van een elektrische boxspring 90×200

Ervaar de ultieme slaapervaring met onze elektrische boxspring van 90×200. Ontdek de voordelen van het aanpassen van uw slaaphouding en geniet van het comfortabele formaat dat perfect past in individuele slaapkamers. Onze zorgvuldig ontworpen boxsprings combineren luxe en functionaliteit, waardoor u moeiteloos het hoofdeinde kunt verhogen voor een betere ademhaling of het voeteneinde kunt verhogen om de druk op uw benen te verminderen.

Het is tijd om te investeren in uw welzijn en elke nacht te genieten van een goede nachtrust. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies, want uw slaapcomfort staat bij ons voorop. Mis deze kans niet om uw slaapervaring te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis brochure aan om te ontdekken hoe onze elektrische boxspring uw nachtrust kan transformeren.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen