bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Ontdek ultiem comfort met de elektrische boxspring 180 x 200 van Bedder

Bij Bedder streven we ernaar om uw nachtrust te verbeteren en u te voorzien van diverse slaapoplossingen die passen bij uw individuele behoeften. Onze hoog-laag bedden worden speciaal voor u op maat gemaakt, waarbij we zorgvuldig kijken naar uw persoonlijke situatie en lichaamspostuur. In ons uitgebreide assortiment vindt u de perfecte slaapoplossing die uw welverdiende rust bevordert. Eén van onze topkeuzes is de elektrische boxspring 180 x 200.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Elektrische boxspring 180 x 200: Uitstekend comfort en functionaliteit

Onze elektrische boxspring 180 x 200 biedt u het ultieme comfort en de functionaliteit waar u naar verlangt. Met dit bed kunt u eenvoudig de positie van zowel het hoofd- als voeteneinde aanpassen met behulp van een gebruiksvriendelijke elektrische bediening. Zo kunt u gemakkelijk de perfecte houding vinden om te lezen, tv te kijken of gewoon heerlijk te ontspannen.

Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende modellen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u op zoek bent naar een deelbaar en verrijdbaar model, bieden we de perfecte oplossing. Dit maakt het verplaatsen van het bed een fluitje van een cent, vooral als u de ruimte wilt herinrichten of het bed wilt verplaatsen naar een andere kamer.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Hoog-laag bedden en zorgbedden: Op maat gemaakt voor u

Naast het deelbaar en verrijdbaar model bieden we ook hoog-laag bedden en zorgbedden in de elektrische boxspring 180 x 200 uitvoering. Deze bedden zijn speciaal ontworpen voor mensen met specifieke behoeften, zoals ouderen of mensen met een medische aandoening. Met de hoogteverstellingsoptie kunt u eenvoudig in en uit bed stappen, wat vooral handig is als u beperkte mobiliteit heeft. Bovendien kunnen deze bedden ook gemakkelijk aangepast worden aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze zorgbedden zijn ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Ze bieden extra functies zoals zijhekken en een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning en maakt het mogelijk om verschillende zorghandelingen gemakkelijker uit te voeren.

Bezoek onze showroom of vraag onze gratis brochure aan

We begrijpen dat het kiezen van een nieuw bed een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen wij u graag uit om onze showroom te bezoeken, waar u onze bedden zelf kunt uitproberen en het comfort kunt ervaren dat ze bieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Als u meer informatie wilt voordat u onze showroom bezoekt, kunt u ook onze gratis brochure aanvragen. In deze brochure vindt u gedetailleerde informatie over onze elektrische boxspring 180 x 200 modellen, inclusief specificaties en prijzen. Zo kunt u in uw eigen tempo alle opties verkennen en de juiste keuze maken die past bij uw slaapbehoeften.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen