bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrisch seniorenbed 90×200

Bent u 50-plusser en ervaart u moeite om in slaap te vallen, woelt u ’s nachts vaak of wordt u midden in de nacht wakker? Dan stellen we u graag een vraag: Wilt u een comfortabele nachtrust ervaren, zonder deze vervelende klachten? Ontdek dan ons elektrisch seniorenbed van 90×200, speciaal op maat gemaakt voor uw behoeften. Ons seniorenbed is een verstelbare boxspring met draadloze afstandsbediening, waarmee u verschillende standen en hoogtes kunt instellen. Dit bed biedt het comfort, gemak en design dat u verdient en is zelfs voorbereid op eventuele toekomstige zorgbehoeften. Ga voor een seniorenbed van Bedder en ervaar de perfecte nachtrust voor uw welzijn.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat zijn de voordelen van een elektrisch seniorenbed 90×200?

Het elektrisch seniorenbed van 90×200 biedt een scala aan voordelen die het dagelijkse leven comfortabeler en gemakkelijker maken. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om de slaappositie aan te passen, waardoor een comfortabele en goede nachtrust wordt bevorderd. Dit helpt bij het verminderen van slaapproblemen en draagt bij aan een uitgeruste start van de dag.

Een ander voordeel is de juiste in- en uitstaphoogte, waardoor het gemakkelijk wordt om in en uit bed te stappen, vooral voor mensen met mobiliteitsproblemen. Dit kan lichamelijke klachten verminderen en het dagelijkse leven vergemakkelijken. Bovendien biedt het bed de mogelijkheid om optionele hulpmiddelen en accessoires toe te voegen, waardoor het nog meer aan uw specifieke behoeften kan voldoen.

Daarnaast is het bed eenvoudig op te maken en te verschonen, waardoor uw dagelijkse routine moeiteloos verloopt. Ook is het makkelijker om onder het bed te stofzuigen, wat bijdraagt aan een schone slaapomgeving. Dit alles maakt het elektrisch seniorenbed van 90×200 een levensloopbestendige oplossing waarmee u langer thuis kunt blijven wonen, in comfort en met gemoedsrust.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Elektrisch seniorenbed 90×200: Comfort op maat in verschillende maten

Een elektrisch seniorenbed van 90×200 is een waardevolle aanvulling op uw slaapkamer, maar wist u dat er ook andere maten beschikbaar zijn om aan uw behoeften te voldoen? Denk hierbij aan een ruimere boxspring 160×200 of zelfs een royale boxspring 180×200, allemaal voorzien van een elektrisch verstelbare bodem. Deze bedden zijn speciaal ontworpen met het oog op comfort en gemak en bieden de mogelijkheid om de slaappositie aan te passen.

Bovendien zorgt de juiste in- en uitstaphoogte voor moeiteloos in en uit bed stappen, wat de kans op lichamelijke klachten vermindert. Het bed is eenvoudig op te maken en te verschonen, waardoor uw dagelijkse routine soepeler verloopt. Met optionele hulpmiddelen en accessoires kunt u het bed aanpassen aan uw specifieke behoeften. Deze elektrisch verstelbare seniorenbedden bieden comfort en functionaliteit in verschillende maten.

Verbeter uw nachtrust met ons elektrisch seniorenbed 90×200

Ervaar de ultieme slaapervaring met ons elektrisch seniorenbed van 90×200. Ontdek de voordelen van het aanpassen van uw slaaphouding en geniet van het comfortabele formaat dat perfect past in individuele slaapkamers. Onze zorgvuldig ontworpen seniorenbedden combineren luxe en functionaliteit, waardoor u moeiteloos het hoofdeinde kunt verhogen voor een betere ademhaling of het voeteneinde kunt verhogen om de druk op uw benen te verminderen.

Het is tijd om te investeren in uw welzijn en elke nacht te genieten van een goede nachtrust. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies, want uw slaapcomfort staat bij ons voorop. Mis deze kans niet om uw slaapervaring te verbeteren en te ontdekken hoe ons elektrisch seniorenbed 90×200 uw nachtrust kan transformeren.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen