bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrisch 2 persoonsbed

Bent u op zoek naar een goede nachtrust zonder de gebruikelijke ongemakken? Misschien is een elektrisch 2-persoonsbed wel de oplossing voor u. Wij begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om comfortabel slapen. Daarom zijn we trots op onze selectie van op maat gemaakte bedden, waaronder onze innovatieve oplossingen voor elektrische tweepersoonsbedden. Bij Bedder willen we ervoor zorgen dat u heerlijk kunt slapen op onze elektrische tweepersoonsbedden. Als u bij ons langskomt voor de aanschaf van zo’n bed, luisteren we graag naar wat u nodig heeft. Op basis daarvan kunnen we niet alleen het bed zelf, maar ook het matras aanpassen, zodat het precies past bij uw lichaam en uw wensen voor comfort.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Waarom zou u kiezen voor een elektrisch 2-persoonsbed?

Een elektrisch 2-persoonsbed heeft veel voordelen die ervoor zorgen dat u beter kunt slapen. Allereerst biedt het de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneinde naar voorkeur te verstellen, waardoor u gemakkelijk de ideale slaaphouding kunt vinden. Dit is vooral handig voor mensen die graag lezen, tv kijken of hun benen willen verhogen voor een betere bloedsomloop.

Daarnaast maakt het elektrische systeem het gemakkelijk om deze aanpassingen te doen, zonder dat u het handmatig hoeft te verstellen. Dit gemak maakt het elektrische tweepersoonsbed ideaal voor mensen van alle leeftijden, met name voor ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een elektrisch tweepersoonsbed met afstandsbediening

Een elektrisch bed voor twee personen geeft niet alleen lekker comfort, maar heeft ook allerlei voordelen die ervoor zorgen dat u beter kunt slapen, zoals de draadloze afstandsbediening die u erbij krijgt. Met de draadloze afstandsbediening kunt u eenvoudig het bed verstellen naar de gewenste positie, waardoor u altijd de controle heeft over uw slaapomgeving. Of u nu wilt lezen, televisie kijken, slapen of ontspannen, met een elektrisch 2-persoonsbed kunt u moeiteloos de perfecte positie vinden voor uw behoeften.

Met de elektrische bediening kunt u eenvoudig het hoofd- en voeteneinde van het bed aanpassen. Zo kunt u een comfortabele slaaphouding vinden die uw lichaam goed ondersteunt. Dit is vooral handig voor mensen met rugklachten, ademhalingsproblemen of andere gezondheidsproblemen, omdat ze zo hun slaaphouding kunnen aanpassen voor meer gemak.

Onze verschillende elektrische 2-persoonsbedden voor maximaal comfort

Bij Bedder hebben we veel verschillende elektrische 2-persoonsbedden, die allemaal zijn gemaakt om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een hoog-laag bed voor extra gemak bij het in en uit bed stappen, een deelbaar verrijdbaar bed voor eenvoudig opmaken en schoonmaken, of een health care zorgbed met alle comfort van een conventioneel zorgbed en een luxe uitstraling, wij hebben het voor u. Onze hoog-laag bedden zijn perfect voor mensen die moeite hebben met mobiliteit, terwijl onze deelbare bedden zorgen voor gemakkelijk onderhoud en schoonmaak.

En als u op zoek bent naar een zorgbed dat u de mogelijkheid biedt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, dan bieden onze zorgbedden alle comfort en functionaliteit die u nodig heeft. Met ons seniorenbed kunt u genieten van een goede nachtrust die volledig is afgestemd op uw lichaam, waardoor u moeiteloos in slaap valt en ’s nachts rustig doorslaapt.

Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van de beste slaapervaring, daarom bieden we verschillende elektrische 2-persoonsbedden die perfect aansluiten op uw behoeften en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om de opties te bekijken en te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen