bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Eenpersoons seniorenbed: Comfortabele slaapoplossingen voor senioren

Bij Bedder begrijpen we dat comfortabele slaapoplossingen van essentieel belang zijn voor senioren. Daarom bieden wij een breed scala aan eenpersoons seniorenbedden die voldoen aan de specifieke behoeften van oudere gebruikers. Onze bedden zijn ontworpen met het oog op veiligheid, gemak en comfort, zodat senioren kunnen genieten van een goede nachtrust en een betere kwaliteit van leven. Of het nu gaat om hoog laag bedden, deelbare en verrijdbare bedden of health care zorgbedden, Wij hebben de juiste slaapoplossing voor elke individuele behoefte.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Comfort en veiligheid: Een van onze prioriteiten

Bij Bedder staat comfort en veiligheid voorop bij het ontwerpen van onze eenpersoons seniorenbedden. We begrijpen dat senioren behoefte hebben aan een bed dat gemakkelijk toegankelijk is en comfort biedt tijdens het slapen en rusten. Onze bedden zijn voorzien van verstelbare lattenbodems en matrassen die speciaal zijn ontworpen om de druk op het lichaam te verminderen en het comfort te maximaliseren. Bovendien zijn onze bedden uitgerust met handige zijsteunen en veiligheidshekken om te zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het in en uit bed stappen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Hoog laag bedden: Flexibiliteit en gemak

Een van de populaire opties in ons assortiment is het hoog laag bed. Deze bedden kunnen eenvoudig in hoogte worden versteld, waardoor senioren het bed gemakkelijk kunnen betreden en verlaten zonder extra belasting van hun gewrichten. Het hoog laag mechanisme kan worden aangepast aan individuele behoeften, en sommige modellen zijn zelfs voorzien van een elektrische bediening, waardoor het aanpassen van de hoogte moeiteloos verloopt. Met een onze hoog laag bedden kunnen senioren genieten van een betere mobiliteit en onafhankelijkheid in hun dagelijkse leven.

Health care zorgbedden: Professionele zorg aan huis

Voor senioren die extra zorg nodig hebben, biedt Bedder ook health care zorgbedden aan. Deze bedden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senioren die professionele zorg aan huis ontvangen. Ze zijn voorzien van geavanceerde functies, zoals hoogteverstelling, rugleuning- en beensteunverstelling, en zijhekken voor extra veiligheid. Deze bedden kunnen worden aangepast aan de specifieke zorgbehoeften van de gebruiker, waardoor verzorgers gemakkelijk toegang hebben tot de patiënt en de benodigde zorg kunnen verlenen.

Eenpersoons seniorenbed: Stijlvol en duurzaam

Naast functionaliteit en comfort hechten wij ook veel waarde aan stijl en duurzaamheid. Onze eenpersoons seniorenbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze passen bij de persoonlijke smaak en het interieur van de gebruiker. Of het nu gaat om een klassiek ontwerp of een modernere uitstraling, wij hebben het perfecte bed voor elke voorkeur. Bovendien zijn al onze bedden vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Heeft u ook interesse in een 1 persoons boxspring?

Zoekt u een 1 persoons boxspring die echt tegemoet komt aan al uw behoeften? Deze boxspring vindt u bij Bedder. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze adviseur legt u graag alle mogelijkheden voor, uiteraard op geheel vrijblijvende basis. Wilt u een maatwerk boxspring aanschaffen, maar wilt u eerst meer weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Service en advies op maat

Bij Bedder streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service en advies op maat te bieden. We begrijpen dat het kiezen van het juiste eenpersoons seniorenbed een belangrijke beslissing is, en daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu vragen heeft over de verschillende functies van onze bedden, advies nodig heeft over welk bed het beste past bij uw specifieke behoeften, of hulp nodig heeft bij de installatie, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen.

Bezoek onze website of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze eenpersoons seniorenbedden en ontdek hoe wij uw slaapcomfort kunnen verbeteren. Vertrouw op bedder.nl voor hoogwaardige slaapoplossingen voor senioren!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen