bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog laag bed 120 breed

Een hoog laag bed van 120 breed is een perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van voldoende beweegruimte én optimaal comfort bij het in- en uitstappen. Mensen die niet (meer) optimaal gezond zijn, die rug- of beenklachten hebben of door ouderdom moeite hebben met het in en uit bed stappen hebben baat bij een in hoogte verstelbaar bed. Wanneer u een onrustige slaper bent, dan is een hoog laag bed van 120 breed een uitstekende oplossing. Extra breedte is ook prettig wanneer u zorg in bed ontvangt of wanneer u gewoon graag wat extra ruimte om u heen heeft, bijvoorbeeld omdat u veel tijd in bed doorbrengt. Een hoog laag bed van 120 breed biedt alle belangrijke opties, waardoor het een hoogwaardig zorgbed is voor iedereen die er behoefte aan heeft.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Diverse opties bij een hoog laag bed van 120 breed

Een hoog laag bed van 120 breed is bij Bedder nooit standaard. Wij maken al onze bedden volledig op maat om zeker te stellen dat onze klanten genieten van een maximaal comfort en een hoogwaardige nachtrust. Uiteraard bieden wij meerdere opties met betrekking tot het hoog laag bed van 120 breed, waaronder:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Welk hoog laag bed van 120 breed past het best bij u?

Een hoog laag bed van 120 breed hoort u een maximaal comfort te bieden. Het is belangrijk dat het bed u de juiste mate van ondersteuning biedt. Juist daarom is een standaard bed zelden de juiste keuze. We zijn immers allemaal uniek. Bedder levert u een hoog laag bed van 120 breed op maat. Het matras wordt perfect afgestemd op uw specifieke behoeften, waardoor u gaat genieten van een optimale nachtrust. Samen met u ontdekken wij welk bed het best bij u past. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe bed op de gewenste plek wordt geplaatst. Indien gewenst voeren wij uw oude bed gratis voor u af.

Wilt u ook een hoog laag bed van 120 breed kopen?

Heeft u interesse in een hoog laag bed van 120 breed? Dan kunt u bij ons gratis een brochure aanvragen om alle mogelijkheden te ontdekken vanuit het comfort van uw eigen woning. Wilt u onze oplossingen zelf eens bekijken? Dan bent u op afspraak welkom in onze showroom. Onze expert staat voor u klaar en voorziet u van advies en informatie. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voor een hoog laag bed van 120 breed? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen