bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring met elektrisch verstelbare bodem: Optimaal comfort voor iedereen

In de zoektocht naar de ultieme slaapoplossing is comfort een essentiële factor. Bij Bedder begrijpen we dat een goede nachtrust cruciaal is voor uw welzijn. Daarom bieden wij een scala aan hoogwaardige slaapoplossingen, waaronder het hoog laag bed, deelbaar verrijdbaar bed, health care zorgbed en seniorenbed, allemaal een boxspring met elektrisch verstelbare bodem. Wij streven ernaar om voor iedereen de perfecte slaapomgeving te creëren. Onze boxspring met elektrisch verstelbare bodem is een symbool van innovatie en comfort, en het is niet alleen ontworpen voor senioren, maar voor mensen van alle leeftijden die streven naar een goede nachtrust. Of u nu last heeft van rugklachten, een ontspannen leeshouding verkiest of gewoon de luxe van een verstelbaar bed wilt ervaren, onze slaapoplossingen passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Lees verder om te ontdekken hoe deze geavanceerde technologie uw slaapervaring kan transformeren.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

1. Het hoog laag bed: Flexibiliteit en comfort

Bij het ouder worden, kunnen mobiliteitsproblemen optreden. Het hoog laag bed, voorzien van een elektrisch verstelbare bodem, biedt de perfecte oplossing. Met eenvoudige bediening kunt u de hoogte van het bed aanpassen, waardoor in- en uitstappen moeiteloos wordt, zelfs als mobiliteit een uitdaging vormt. Dit vermindert het risico op valpartijen en verbetert de algehele veiligheid van senioren.

Bovendien kan het verstellen van de positie van het matras het comfort maximaliseren. Of u nu leest, tv kijkt of slaapt, u kunt de ideale houding vinden voor ontspanning en een goede nachtrust.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

2. Deelbaar verrijdbaar bed: Gemakkelijke toegang en verplaatsbaarheid

Een boxspring met elektrisch verstelbare bodem is niet alleen nuttig voor comfort, maar ook voor praktisch gebruik. Het deelbaar verrijdbaar bed is een uitstekende keuze voor senioren die mogelijk thuiszorg nodig hebben. De mogelijkheid om het bed in twee delen te splitsen en te verrijden, maakt het gemakkelijker voor zorgverleners om toegang te krijgen tot de patiënt en biedt extra mobiliteit in de slaapkamer.

Bovendien verhoogt de elektrische verstelling van de bodem het comfortniveau, waardoor langdurig liggen veel aangenamer wordt.

 

3. Health care zorgbed: Optimaal comfort

Voor mensen die thuis zorg nodig hebben, is comfort van het hoogste belang. De health care boxspring met elektrisch verstelbare bodem zorgt voor een betere kwaliteit van zorg. Verpleegkundigen kunnen eenvoudig de positie van de patiënt aanpassen, waardoor de zorgtaken efficiënter en comfortabeler worden.

Daarnaast draagt het comfortabele ligoppervlak bij aan de algemene tevredenheid en het welzijn van de bewoners.

4. Seniorenbed: Maatwerk voor uw welzijn

Ons seniorenbed boxspring met elektrisch verstelbare bodem is speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van oudere gebruikers. De mogelijkheid om de hoogte en positie van het bed aan te passen, maakt dagelijkse activiteiten gemakkelijker en vermindert de belasting van gewrichten. Dit bevordert onafhankelijkheid en een actieve levensstijl, zelfs op latere leeftijd.

Een beter leven begint met een boxspring met elektrisch verstelbare bodem

Een boxspring met elektrisch verstelbare bodem biedt niet alleen comfort, maar ook praktische voordelen voor ieder mens. Het verhoogt de veiligheid, verbetert de mobiliteit en bevordert het algehele welzijn. Bij Bedder streven we ernaar om slaapoplossingen te bieden die aan uw individuele behoeften voldoen, ongeacht uw leeftijd. Uw welzijn is onze prioriteit.

Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige boxsprings met elektrisch verstelbare bodems en geniet van de voordelen van een goede nachtrust, afgestemd op uw behoeften.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen