bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring eenpersoons

Wanneer u wilt genieten van een perfecte nachtrust hoort daar een goed bij. Heeft u altijd al een boxspring willen hebben maar dacht u daar de ruimte niet voor te hebben? Bedder heeft een uitgebreide collectie boxspring bedden en daar hoor uiteraard ook een boxspring eenpersoons bij. Met een eenpersoons boxspring kunt u ook in kleinere kamers genieten van de juiste ondersteuning wanneer u slaapt. Met een boxspring eenpersoons bent u ervan gegarandeerd dat deze dezelfde en nodige ondersteuning krijgt als bij een tweepersoons boxspring. Omdat wij de bedden voor u op maat maken hoeft u alleen na te denken over welke wensen u heeft voor uw boxspring op maat.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Assortiment boxspring eenpersoons

Bij Bedder hebben wij een groot aanbod aan boxsprings eenpersoons voor u. Zo kunt u kiezen uit verschillende maten, kleuren en behoeften. Alle eenpersoons boxsprings zijn te verkrijgen in verschillende maten. Hoewel in principe de standaard maten 200 cm lang en 90 cm breed zijn, kunt u ook voor een langere maat kiezen. Doordat wij de boxsprings voor u op maat maken, bent u er van gegarandeerd dat Bedder het juiste bed voor u heeft.

Wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent, kan het ontzettend fijn zijn om een hoog laag bed te hebben. Deze boxsprings bedient u gemakkelijk doormiddel van een afstandsbediening terwijl u in bed ligt. De hoogte van het bed wordt hierdoor aangepast wat het in- en uit bed stappen vergemakkelijkt. Een eenpersoons boxspring op maat biedt u alle comfort in de stijl van uw slaapkamer.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

In 5 stappen naar uw op maat gemaakte bed

Bij Bedder vinden wij het belangrijk dat u een goede nachtrust ervaart. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van slaapcomfort en de beste bedden. U bent daarom maar 5 stappen verwijderd van een boxspring eenpersoons:

Stap 1: de oriëntatie op uw toekomstige bed

Wanneer u een nieuw bed nodig heeft is het belangrijk om u te oriënteren op de mogelijkheden en de wensen die u heeft. U doet er goed aan om deze wensen en mogelijkheden te noteren zodat u een lijstje heeft waar u altijd op terug kunt vallen.

Stap 2: Vraag onze gratis brochure aan

U heeft nagedacht over wat uw wensen zijn, wat er wel of niet aan het bed moet voldoen en daarna bekijken wat in uw mogelijkheden ligt. Vraag daarom vandaag nog onze gratis brochure aan. In deze brochure ziet u welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wellicht komt u mogelijkheden en wensen tegen die u zelf nog niet bedacht had. Doe inspiratie op en verdiep u in onze mogelijkheden qua boxspring eenpersoons bedden van Bedder.

Stap 3: Maak een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat u de dingen doet waar u van houdt, dat doen wijzelf immers graag ook. Wij vinden het dan ook belangrijk om goede oplossingen voor uw eventuele slaapproblemen te bieden die tegelijkertijd slim en betaalbaar zijn. We voorzien u daarom graag van ons deskundige en persoonlijke advies. We verwelkomen u graag in onze showroom, maar vinden het ook prettig om uw huidige slaapsituatie te bekijken. Wat u met het advies van onze specialisten doet, is uiteraard geheel aan uzelf. Wilt u ook zo graag genieten van een fijne nachtrust? Maak dan snel een afspraak via info@bedder.nl of bel naar 0561-700224.

 

Stap 4: Afspraak maken bij u thuis

Wij realiseren ons dat het niet altijd even handig is om in onze prachtige showroom te komen kijken. Hoewel u daar natuurlijk altijd welkom bent, kan het zo zijn dat u die mogelijkheid niet heeft. Wellicht is onze showroom te ver weg voor u, of bent u slecht ter been. Wij begrijpen dat service ontzettend belangrijk is. Daarom vinden wij het ontzettend fijn dat wij de mogelijkheid kunnen bieden om een gratis afspraak bij u thuis in te plannen. Onze specialisten kunnen u op deze manier alles uitleggen, vragen beantwoorden en eventuele twijfels wegnemen. Samen met u vinden we de best passende boxspring eenpersoons voor u. Service met een gouden randje, daar is waar Bedder voor staat.

Stap 5:

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. U heeft een definitieve keuze gemaakt en verheugd u uiteraard op uw nieuwe boxspring eenpersoons bed. Dat begrijpen we volkomen. Uw nieuwe bed zal na 4 weken bij u worden thuisbezorgd en monteren wij uiteraard kosteloos voor u. Daarnaast demonteren we uw oude bed en voeren deze ook gratis voor u af. Prettig toch?

We hopen u snel te mogen ontmoeten en adviseren zodat u zo snel mogelijk van een goede nachtrust kunt genieten!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze Boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen