bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Deelbare elektrische boxspring – Slaap op maat met Bedder

Bij Bedder koesteren we het inzicht dat iedereen een eigen, unieke slaapervaring heeft. We begrijpen dat geen twee personen precies dezelfde behoeften hebben als het aankomt op hun nachtrust. Daarom hebben we met uiterste zorg en toewijding de deelbare elektrische boxspring ontwikkeld. Dit bed is meer dan zomaar een slaapplek; het is een op maat gemaakte slaapoplossing die zich volledig aanpast aan uw individuele wensen en behoeften. Onze toewijding aan maatwerk gaat verder dan alleen het kiezen van de juiste afmetingen. Het draait om het creëren van een slaapomgeving die perfect is afgestemd op uw lichaam en slaapgewoonten. Of u nu de voorkeur geeft aan een stevige ondersteuning of juist zweert bij een zachte, omhullende sensatie, wij passen de op maat gemaakte matras en de elektrische verstelbaarheid van uw boxspring aan om aan uw specifieke voorkeuren te voldoen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Comfort staat centraal

Comfort staat bij ons centraal, en dat merkt u zodra u in uw deelbare elektrische boxspring stapt. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën zorgt ervoor dat u kunt genieten van een diepe, herstellende slaap. We begrijpen dat uw nachtrust van onschatbare waarde is voor uw dagelijks welzijn, en daarom streven we ernaar om u de meest comfortabele en kwalitatieve slaapervaring te bieden.

Met een deelbare elektrische boxspring heeft u niet zomaar een bed, maar een op maat gemaakt kunstwerk dat met liefde en vakmanschap is vervaardigd, speciaal voor u ontworpen zodat uw bed bij uw slaapbehoeften past. We geloven dat uw slaap van onschatbare waarde is, en ons doel is om u te voorzien van de ultieme slaapoplossing die aan al uw verwachtingen voldoet. Laat ons uw slaapervaring transformeren en ontdek de perfectie van maatwerk, comfort en kwaliteit in één boxspring.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Maatwerk voor uw perfecte slaap

Wij gaan verder dan het simpelweg aanbieden van bedden. Wij beseffen dat comfortabel slapen van essentieel belang is voor ieder individu. Een bed is namelijk niet slechts een slaapplek; het vertegenwoordigt uw persoonlijke heiligdom, de plek waar u de dag kunt afsluiten en tot rust kunt komen. Onze reputatie als toonaangevend merk berust op onze onwrikbare toewijding aan maatwerk, waarbij we elk aspect van het bed volledig afstemmen op uw wensen en behoeften.

Het begint allemaal met uw visie en uw voorkeuren van een goede nachtrust. Daarom gaan we verder dan standaardoplossingen en bieden we een scala aan mogelijkheden om uw bed volledig te personaliseren. Of u nu op zoek bent naar een boxspring dat zich aanpast aan de contour van uw lichaam, de perfecte hardheid en zachtheid combineert, of zelfs elektrische verstelbaarheid voor extra gemak wenst, we luisteren naar uw wensen en maken deze werkelijkheid.

Ons vakmanschap strekt zich uit over elk detail, van de keuze van de materialen tot de precisie van het ontwerp en de afwerking. Wij geloven dat een bed niet alleen comfort moet bieden, maar ook een esthetisch genoegen moet zijn voor het oog. Uw bed wordt met liefde en expertise vervaardigd, zodat het niet alleen aan uw functionele behoeften voldoet, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

De beste materialen voor duurzaamheid

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. We gebruiken alleen de allerbeste, zuivere materialen voor onze deelbare elektrische boxsprings. Elk bed is duurzaam geproduceerd. U kunt met een gerust hart genieten van uw nieuwe bed, wetende dat het is gemaakt om lang mee te gaan.

Advies over uw deelbare elektrische boxspring

Wij gaan verder dan alleen het leveren van een bed. Onze toegewijde slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis voor deskundig advies. We begrijpen dat het kiezen van een deelbare elektrische boxspring, die op maat gemaakt wordt een belangrijke keuze is, en we staan klaar om u te helpen bij elke stap.

En als kers op de taart, zorgen wij voor een gratis installatieservice om ervoor te zorgen dat uw deelbare elektrische boxspring perfect in uw slaapkamer past. Wilt u dat wij uw oude bed meenemen? Dat is geen probleem, ook dat doen wij kosteloos!

Kies voor Bedder en kies voor de beste nachtrust die u verdient

Wij begrijpen dat uw slaap van onschatbare waarde is voor uw algehele welzijn en levenskwaliteit. Daarom hebben we onze toewijding aan maatwerk verheven tot een kunstvorm, waarbij uw bed niet slechts een slaapplek is, maar een op maat gemaakte oase van comfort en luxe.

Met Bedder kiest u voor een deelbare elektrische boxspring die niet alleen aan uw fysieke behoeften voldoet, maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt, en u laat ontspannen zoals nooit tevoren. Wij zijn er trots op om uw partner te zijn in de zoektocht naar de beste nachtrust die u verdient. Kies voor onze slaapoplossingen en ontdek het verschil dat maatwerk kan maken in uw leven. Kom langs in onze showroom of boek een afspraak voor een huisbezoek zodat wij u advies aan huis kunnen geven.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen