bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Complete boxspring

Bent u toe aan een nieuw bed? Een bed waar u een goede nachtrust in kunt ervaren en pijnvrij kunt slapen? Met een complete boxspring van Bedder maakt u dat allemaal mogelijk. Bedder is de specialist op het gebied van bedden en wij helpen u dan ook graag om een complete boxspring samen te stellen zodat u van een optimale nachtrust genieten kunt.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Goede nachtrust ervaren met een complete boxspring

Een goede nachtrust valt en staat met een goed bed en een goede matras. Geen mens is hetzelfde, waarom zou u dan moeten slapen op eenzelfde soort matras als uw buurman? Met een op maat gemaakt matras van Bedder slaapt u op een matras dat geheel ingericht is naar uw lichaamsbehoeften.

Een complete boxspring stelt u bij Bedder samen met onze vakspecialisten. Waaruit bestaat een complete boxspring voor u? Waar moet uw bed aan voldoen en wat heeft u juist niet nodig? Heeft u al eens aan een complete boxspring gedacht als deelbaar en verrijdbaar bed? Een deelbaar en verrijdbar bed is van alle gemakken voorzien. U kunt deze namelijk gemakkelijk van plek laten verwisselen en door uw complete boxspring deelbaar te laten ontwerpen wordt ook het schoonmaken van de slaapkamer een karwei dat een stuk behapbaar der wordt.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een complete boxspring met een hoog laag functie

Niets zo prettig om uw complete boxspring in hoogte te kunnen verstellen. Wanneer u kiest voor de optie hoog laag, dan kunt u de hoogte van uw bed gemakkelijk zelf instellen. Ook is het prettig om bijvoorbeeld een gedeelte van uw bed in hoogte te verstellen zodat u met alle gemak een heerlijk boek lezen kunt of fijn uw favoriete programma op de televisie kunt kijken.

Een complete boxspring samenstellen

Een bed van Bedder stelt u gemakkelijk samen met onze specialisten. Onze specialisten kijken samen met u wat uw lichaam nodig heeft en welke wensen u zelf heeft omtrent uw nieuwe bed. Wij komen graag bij u thuis op de koffie om uw wensen door te nemen, maar u bent ook van harte welkom bij ons in de showroom. Uiteraard is dit allemaal op vrijblijvende basis. Wij hopen u snel op een prettige manier te kunnen helpen zodat u weer kunt genieten van een goede nachtrust, nacht in nacht uit.

Onze specialisten staan voor u klaar, tot ziens!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen