bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Optimaal slaapcomfort met de Boxspring 180 x 200 van Bedder

Bij Bedder hebben we ons volledig toegelegd op het ontwerpen van bedden en boxsprings die uw slaapcomfort naar een hoger niveau tillen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u elke nacht heerlijk kunt slapen en energiek wakker wordt. Daarom presenteren wij met trots onze boxspring 180 x 200, een ware koning onder de bedden. Een boxspring van Bedder biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een scala aan praktische voordelen. Onze hoog-laag bedden maken het eenvoudig om in en uit bed te stappen, het bed op te maken en zelfs onder het bed te stofzuigen. Met deze functionaliteit wordt het dagelijkse onderhoud van uw slaapomgeving een fluitje van een cent.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een boxspring 180×200 die perfect aansluit bij uw behoeften

We begrijpen dat elk individu uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan boxsprings in diverse modellen, waaronder hoog-laag bedden, health care zorgbedden, deelbare en verrijdbare bedden, en seniorenbedden. Onze boxsprings zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen, en worden op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat uw lichaam optimaal wordt ondersteund tijdens het slapen.

Het is van groot belang dat uw lichaam tijdens de nachtrust de juiste ondersteuning krijgt. Dit voorkomt lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u elke ochtend uitgerust en energiek opstaat. Onze ervaren slaapdeskundigen staan voor u klaar om uw persoonlijke voorkeuren te bespreken en eventuele lichamelijke klachten in kaart te brengen. Op basis hiervan kunnen wij de juiste indeling van het matras bepalen, zodat u kunt genieten van een slaapervaring op maat.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Deelbaar en Verrijdbaar: Gemak en flexibiliteit in één met een boxspring 180 x 200

De boxspring 180 x 200 van Bedder is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het deelbare en verrijdbare model maakt het bijvoorbeeld eenvoudig om het bed te verplaatsen of op te maken. Dit is niet alleen handig bij het schoonmaken van de slaapkamer, maar kan ook van groot belang zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Onze hoog-laag bedden bieden daarnaast extra gemak, doordat u de hoogte van het bed kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Health care zorgbedden: Speciaal ontworpen voor uw welzijn

Voor diegenen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben, bieden onze health care zorgbedden uitkomst. Deze bedden zijn speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van mensen met medische aandoeningen of fysieke beperkingen. Ze zijn voorzien van geavanceerde functies en aanpassingen, zoals verstelbare rug- en beensteunen, om ervoor te zorgen dat u optimaal comfort ervaart en uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

Seniorenbedden: Comfort en veiligheid voor onze oudere gebruikers

Onze boxsprings zijn ook zeer geschikt voor senioren. Met het oog op de specifieke behoeften van oudere gebruikers, bieden onze seniorenbedden extra comfort en veiligheid. Ze zijn voorzien van handige functies, zoals een verhoogde instaphoogte en ergonomische handgrepen, die het in- en uitstappen vergemakkelijken en zorgen voor extra stabiliteit.

Uw Slaapdeskundige: Persoonlijk advies voor optimaal slaapcomfort

Bij Bedder staan we garant voor kwaliteit, comfort en maatwerk. Wij begrijpen dat uw slaapbehoeften uniek zijn en daarom nemen we de tijd om naar u te luisteren. Onze slaapdeskundigen gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten te bespreken. Op basis van deze informatie kunnen we de perfecte boxspring 180 x 200 voor u samenstellen, zodat u elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust.

Wacht niet langer en ontdek zelf de vele voordelen van onze boxspring 180 x 200. Investeer in uw slaapcomfort en ervaar de transformatie van uw nachtrust. Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken met een van onze slaapdeskundigen. Wij staan klaar om u te begeleiden naar de boxspring die perfect bij u aansluit.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen