bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspringmatras

Welkom bij Bedder! Bij ons worden alle matrassen en boxspringmatrassen op maat gemaakt om aan uw persoonlijke lichaamsbehoeften te voldoen. Op deze pagina willen we u graag meer vertellen over onze boxspringmatrassen en waarom deze zo populair zijn bij onze klanten.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een enerverende slaapervaring

Boxspringmatrassen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, ondersteunende en enerverende slaapervaring. De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een uniek ontwerp dat de beste eigenschappen combineert zodat uw op maat gemaakte boxspringmatras exact geeft waar uw lichaam behoefte aan heeft. Bij Bedder worden al onze boxspringmatrassen op maat gemaakt, zodat ze voldoen aan uw persoonlijke lichaamsbehoeften.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Waarom een boxspringmatras?

Een boxspringmatras biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten matrassen. Allereerst is een boxspringmatras zeer comfortabel. Het ontwerp van onze op maat gemaakte boxspringmatrassen zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlak, waardoor drukpunten worden verminderd en u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust.

Daarnaast biedt een boxspringmatras ook uitstekende ondersteuning. Het frame van de boxspring zorgt voor extra ondersteuning en veerkracht, terwijl de matras zorgt voor de nodige zachtheid. Hierdoor kan uw ruggengraat in een natuurlijke positie blijven, wat helpt om rugklachten te voorkomen en te verminderen.

Bij Bedder worden al onze boxspringmatrassen op maat gemaakt. Dit betekent dat we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en lichaamsbehoeften bij het ontwerpen van de matras. We kijken naar factoren zoals uw gewicht, lichaamsvorm en slaaphouding om een matras te maken die perfect bij u past. Zo zorgen we ervoor dat u de beste slaapervaring krijgt die u zich kunt wensen.

Ontdek onze boxspringmatrassen

Bent u op zoek naar een nieuw matras of overweegt u een boxspringmatras aan te schaffen? Dan bent u bij Bedder aan het juiste adres. Onze boxspringmatrassen zijn van de hoogste kwaliteit en worden op maat gemaakt om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze producten en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen