bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring verkoop

Welkom bij Bedder, de specialist op het gebied van boxspring verkoop. Bedder is de beddenspeciaalzaak waarbij u zelf, samen met onze specialisten een maatwerk bed samenstelt. Bent u op zoek naar een boxspring verkoop specialist? Dan zit u bij ons helemaal goed. Bedder is namelijk een beddenspeciaalzaak met ervaren specialisten die persoonlijk en eerlijk advies geven over het samenstellen van een maatwerk bed. Uiteraard bieden wij u veel mogelijkheden, een persoonlijk en eerlijk advies, maar ook een vriendelijke prijs bij boxspring verkoop. Bij een boxspring verkoop vinden wij het namelijk van essentieel belang dat u het perfecte bed met onze specialisten samenstelt zodat u een maximale nachtrust kunt bereiken. Een maatwerk bed biedt u comfortabele nachtrust. Doordat onze specialisten altijd uw behoeften voorop stellen en rekening houden met eventuele klachten of slaapproblemen, weten wij samen met u het juiste bed samen te stellen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

De boxspring verkoop van Bedder biedt u uitzonderlijke opties

Een comfortabele en welverdiende nachtrust is iets waar iedereen van zou moeten kunnen genieten. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat eventuele klachten verminderen en u overdag goed kunt functioneren. Bij de boxspring verkoop van Bedder vinden wij het belangrijk dat de boxspring tot in de puntjes is afgestemd op uw behoeften. Wanneer dit zo is, kunt u rustig en fijn slapen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Boxspring verkoop volledig op maat

Bedder is de specialist op het gebied van maatwerk bedden. Boxspring verkoop is bij ons niet anders. Wij leveren boxsprings die op maat gemaakt zijn voor u met een perfecte kwaliteit. Door onze ervaring en expertise kunnen wij met zorg en aandacht het beste boxspring bed voor u samenstellen. Onze bedden worden gerealiseerd met behulp van de allerbeste materialen die te verkrijgen zijn op de markt. Een specialist in boxspring verkoop waarvan de bedden een lange levensduur hebben en de kwaliteit van uw boxspring intact blijft.

Zijn er bepaalde opties bij een boxspring die uw voorkeur genieten? Geef dit dan aan, aan onze specialisten. Weet u niet exact wat de behoeften en wensen van uw lichaam zijn? Geen probleem onze ervaren adviseurs gaan graag samen met u in gesprek om dit te onderzoeken en om tot een oplossing te komen.

Kom onze showroom voor boxspring verkoop bezoeken

Alle informatie over de opties die wij aanbieden kunt u op onze website vinden. Uiteraard vindt u hier de soorten bedden die Bedder verkoopt. Wilt u een bed op maat laten realiseren zoals een boxspring of hoog laag bed? Kom onze showroom dan bezoeken, onze specialisten staan graag voor u klaar. Maak snel een afspraak, wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaar staat!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen