bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring met verstelbare bodem

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en productief leven. Bedder begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken als het gaat om uw slaapomgeving. Als experts in slaapcomfort zijn wij ervan overtuigd dat een boxspring met een verstelbare bodem een van de beste opties is voor een rustgevende en herstellende nacht. In de wereld van bedden is de boxspring al lange tijd een favoriet vanwege het ultieme comfort en de tijdloze stijl die het biedt. Maar wat als we u vertellen dat we, samen met u, de slaapervaring naar een nog hoger niveau kunnen tillen?
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

De voordelen van een boxspring met verstelbare bodem

Wij zijn trots op de voordelen die een boxspring met verstelbare bodem met zich meebrengt. Het gaat verder dan alleen comfort; het gaat om het creëren van een persoonlijke slaapomgeving die aan al uw behoeften voldoet.

Het meest opvallende voordeel van een verstelbare boxspring is de aanpasbaarheid. Wij begrijpen dat uw slaapbehoeften kunnen variëren, of u nu wilt lezen, tv-kijken, of gewoon ontspannen. Met onze verstelbare bodem kunt u de helling van uw bed aanpassen aan uw voorkeur, zodat u altijd de perfecte positie kunt vinden.

Daarnaast willen wij benadrukken dat een boxspring met verstelbare bodem niet alleen comfort biedt, maar ook kan bijdragen aan uw gezondheid. Het verlichten van lichamelijke klachten, is een veel voorkomend argument waarom steeds meer mensen voor een verstelbare boxspring kiezen. Met de mogelijkheid om de slaaphouding aan te passen, kunt u de druk op specifieke lichaamsdelen verminderen en zo comfortabeler slapen.

Bovendien willen we het belang van een goede luchtcirculatie benadrukken. Onze verstelbare boxspring zorgt voor een optimale luchtcirculatie rond uw matras, wat niet alleen het comfort verhoogt maar ook de levensduur van uw matras verlengt. Deze voordelen gelden niet alleen voor onze standaard boxsprings, maar ook voor onze andere modellen, zoals seniorenbedden en hoog-laag bedden. Zo kunt u nog langer van uw investering genieten, ongeacht welk type boxspring u kiest.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Hoe werkt een verstelbare boxspring?

Om te begrijpen hoe een boxspring met verstelbare bodem werkt, moeten we een kijkje onder de motorkap nemen. Deze bedden zijn uitgerust met een elektrische motor die de bodem omhoog of omlaag kan bewegen. Met behulp van een handige afstandsbediening kunt u de gewenste positie selecteren, wat betekent dat u de helling van het bed kunt aanpassen zonder veel moeite. In onze showroom kunt u deze geavanceerde technologie in actie zien, waardoor het mogelijk is om met één druk op de knop uw slaapomgeving te veranderen, en dat alles voor maximaal comfort.

Verschillende opties voor matrassen

Een ander voordeel van een boxspring met verstelbare bodem is de vrijheid om uw matras te kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan een traagschuimmatras voor die zachte ondersteuning, een binnenveringsmatras voor de traditionele veerkracht, of zelfs een hybride matras voor het beste van beide werelden, de keuze is aan u. Dit betekent dat u de perfecte combinatie kunt vinden om aan uw slaapbehoeften te voldoen.

De aanschaf van een boxspring met verstelbare bodem

Wij willen u begeleiden bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een boxspring met verstelbare bodem. Ten eerste raden we aan om uw budget vast te stellen. Onze bedden variëren in prijs, dus het is belangrijk om een bed te vinden dat bij uw financiële mogelijkheden past.

Daarnaast is de keuze van het matras cruciaal voor uw slaapervaring. Ons team van slaapdeskundigen staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van het matras dat het beste bij u past.

Tot slot willen we benadrukken dat onze producten met zorg zijn gemaakt en vaak worden geleverd met uitgebreide garantievoorwaarden. Wij willen dat u met vertrouwen kunt genieten van uw boxspring met verstelbare bodem.

De ultieme nachtrust met een boxspring met verstelbare bodem

Bij ons als toegewijd bedrijf zien we een boxspring met een verstelbare bodem niet enkel als een meubelstuk, maar eerder als een investering in uw algehele welzijn, comfort en gezondheid. We nemen deze overtuiging zeer serieus en het vormt de kern van alles wat we doen. Waarom? Omdat we weten dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezonder en gelukkiger leven. Hier bij Bedder delen we graag onze passie voor slaap en laten we u graag zien waarom we denken dat onze boxsprings met verstelbare bodem de ultieme keuze zijn voor iedereen die streeft naar een zalige nachtrust.

Wilt u persoonlijk advies aan huis? Neem dan contact met ons op, en we plannen graag een afspraak voor advies aan huis.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen