bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring deelbaar

Bij Bedder vinden wij dat een boxspring deelbaar een bewonderenswaardige oplossing vormt om het comfort, de functionaliteit en veiligheid van senioren te verbeteren, vooral in hun eigen slaapomgeving. Ons deelbare ontwerp en de aanpasbare kenmerken van deze bedden maken het senioren eenvoudiger om comfortabel in en uit bed te stappen en een optimale slaaphouding te vinden, wat cruciaal is voor een goede nachtrust en een verbeterde levenskwaliteit op latere leeftijd. Daarnaast bieden onze bedden extra voordelen, zoals valpreventie en drukpuntvermindering, waardoor ze een onmisbare aanwinst zijn voor een gezonde en rustgevende nachtrust. Wij benadrukken dan ook het belang van een zorgvuldige afweging door senioren en hun verzorgers bij het kiezen van het juiste seniorenbed, om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan een verbeterde levenskwaliteit.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Boxspring deelbaar: Een praktische oplossing voor senioren

Een boxspring deelbaar, ook bekend als hoog laag bed, biedt praktische voordelen voor zowel zelfstandig wonende ouderen als degenen die in zorginstellingen verblijven. Het deelbare ontwerp maakt het eenvoudig om het bed in twee delen te splitsen, waardoor senioren gemakkelijk in en uit bed kunnen stappen zonder zichzelf te belasten. Dit draagt bij aan hun onafhankelijkheid, aangezien ze de hoogte van het hoofd- en voeteneinde kunnen aanpassen en zelfs de hoogte van het bed voor een comfortabele slaaphouding.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Comfort en veiligheid: Essentieel voor senioren

Naast de deelbaarheid biedt een boxspring deelbaar ook andere functies die het comfort en de veiligheid van ouderen bevordert. Speciale matrassen verminderen drukpunten en verhogen het comfort, wat vooral belangrijk is voor senioren met mobiliteitsproblemen of pijnlijke gewrichten.

Bovendien hebben sommige deelbare boxsprings zelfs ingebouwde bed verlichting om het navigeren in het donker te vergemakkelijken, waardoor het risico op struikelen wordt verminderd. Daarnaast is een boxspring deelbaar is niet alleen functioneel, maar kan ook stijlvol zijn. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen om naadloos te passen bij de slaapkamerinrichting. Dit biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke stijl te behouden zonder concessies te doen aan comfort en gemak.

Kies voor gemak en stijl

Een boxspring deelbaar is een waardevolle investering voor ouderen en hun zorgverleners. Ze bieden praktische voordelen, zoals gemakkelijke toegang en aanpasbaarheid, terwijl ze tegelijkertijd comfort, veiligheid en stijl leveren. Het is essentieel om te overwegen welk type deelbaar bed het beste past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren, om zo de beste slaapomgeving te creëren voor een goede nachtrust.

 

Boxspring deelbaar: Op maat gemaakt voor uw behoeften

Bij Bedder benadrukken we graag het belang van het kiezen van de juiste boxspring deelbaar. Wij moedigen mensen van harte aan om de tijd te nemen bij het selecteren van het perfecte bed dat aan al hun behoeften voldoet. Onze deelbare bedden bieden functionaliteit, veiligheid en stijl.

Daarnaast bieden wij diverse materialen en afwerkingen om uit te kiezen, zodat het bed naadloos in het bestaande interieur past. Door aandacht te besteden aan al deze aspecten, kunt u ervoor zorgen dat ons boxspring deelbaar niet alleen comfort en gemak biedt, maar ook perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen