bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring bedden 

Heeft u een specifiek idee voor een luxe boxspring die perfect bij uw slaapkamer past? Dan bent u bij Bedder aan het juiste adres! Wij bieden u een breed assortiment op maat gemaakte boxspring bedden die door ons team van ervaren professionals worden samengesteld in samenwerking met uzelf. Onze boxsprings combineren luxe met comfort, om u een sublieme slaapervaring te bieden. 
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Waarom kiezen voor boxspring bedden van Bedder? 

Bij Bedder kunt u kiezen uit een ruime selectie aan boxspring bedden die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met de nieuwste technologieën. Onze boxsprings zijn ontworpen om u een perfecte slaapervaring te bieden, waardoor u ’s ochtends fris en uitgerust wakker wordt. Bovendien kunt u onze boxspring bedden helemaal naar wens laten maken, waardoor u een slaapplek krijgt die perfect bij uw wensen past. 

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Uw eigen boxspring samenstellen 

Bij Bedder kunt u uw eigen boxspring samenstellen door de stijl, het materiaal en de op maat gemaakte matras samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, en samen met u bekijken onze specialisten welke behoeften uw lichaam heeft qua matras zo letten wij onder andere op verschillende graden van hardheid of zachtheid. Geen lichaam is hetzelfde, ieder lichaam heeft andere wensen. Daarom is een matras op maat ontzettend belangrijk. U kunt ook kiezen uit verschillende afmetingen, een hoog laag bed of een bed dat verrijdbaar is. 

Klantenservice 

Bij Bedder kunt u rekenen op de beste service. Ons team van ervaren professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit onze boxspring bedden. U kunt ook rekenen op het monteren en plaatsen van de nieuwe boxspring bedden, en mocht u willen, dan nemen wij uw oude bed geheel kosteloos mee. 

Kom langs in onze showroom 

Bent u geïnteresseerd in op maat gemaakte boxspring bedden van Bedder? Kom dan langs in onze showroom om te zien wat wij te bieden hebben. Onze professionele adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw boxspring. Heeft u liever dat wij u bij u thuis komen adviseren? Plan dan een afspraak in. Wij helpen u graag verder. 

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen