bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Best geteste boxspring

Bent u op zoek naar de best geteste boxspring? Bij Bedder bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen en bieden een uniek assortiment bedden. Onze producten worden gemaakt van sterke en milieuvriendelijke materialen en worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust We bieden deelbare en verrijdbare boxspring, zorgbedden, evenals seniorenbedden die volledig worden afgestemd op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra gemak, zelfstandig thuis wonen, of gewoon de meest comfortabele nachtrust, wij hebben voor iedereen een passende oplossing.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Ultiem slapen met de best geteste boxspring

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Daarom streven wij naar niets minder dan het allerbeste als het gaat om boxsprings. Onze best geteste boxspring is niet alleen het resultaat van zorgvuldig vakmanschap, maar is ook ontworpen om aan al uw slaapbehoeften te voldoen. Met onze boxspring kunt u rekenen op optimaal comfort, duurzaamheid en een goede nachtrust.

Wij begrijpen de onschatbare waarde van een goede nachtrust en streven ernaar om u het allerbeste te bieden op het gebied van boxsprings. Investeer in uw welzijn en comfort met de zekerheid dat u elke nacht kunt genieten van de voordelen van een goede nachtrust. U verdient niets minder dan het allerbeste en dat is precies wat onze best geteste boxsprings te bieden hebben.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Onze boxsprings en zorgbedden

De best geteste boxspring is essentieel voor een goede nachtrust. Wij zijn experts op het gebied van slaapcomfort en bieden unieke slaapoplossingen van hoogwaardige, duurzame materialen. Een deelbaar bed maakt het opmaken en schoonmaken eenvoudig ook zijn wij gespecialiseerd in verrijdbare en deelbare bedden, die zelfs als elektrisch verstelbaar bed of hoog laag bed kunnen worden geleverd.

Als u thuiszorg nodig heeft of zo lang mogelijk zelfstandig wilt wonen, bieden wij een health care zorgbed met alle gemakken en comfort. Senioren kunnen genieten van het maatwerk senioren bed dat aan al hun behoeften voldoen, met verstelbare opties en hoogwaardige matrassen. Wij bieden een breed assortiment boxsprings en matrassen van hoge kwaliteit, die worden vervaardigd met volledige controle over de kwaliteit en afwerking.

 

Best geteste boxspring: Hoog laag bed

Een van onze meest waardevolle slaapoplossingen is het hoog laag bed. Dit bed kan moeiteloos in hoogte worden aangepast, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Wij bieden op maat gemaakte hoog laag boxspring, inclusief een matras op maat. Met deze bedden kunt u niet alleen de hoogte aanpassen voor extra comfort, maar u kunt ook genieten van een matras dat precies aan uw slaapbehoeften voldoet.

Of u nu extra ondersteuning voor uw rug nodig heeft of op zoek bent naar drukpuntverlichting, onze deskundigen zorgen ervoor dat uw bed en matras perfect aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zo creëren we voor u een slaapervaring op maat die optimaal comfort en ontspanning bevordert.

Uw weg naar optimaal slaapcomfort: Kies voor Bedder!

Kies vandaag nog voor de best geteste boxspring die bij u past en geniet van de nachtrust die u verdient. Bij Bedder zijn we er trots op om u hoogwaardige slaapoplossingen te bieden, of het nu gaat om onze deelbare en verrijdbare bedden, zorgbedden of maatwerk seniorenbedden.

Uw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop en we streven ernaar om aan al uw slaapbehoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw ideale slaapoplossing te bespreken, of kom langs in onze showroom.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen