bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Best geteste bedden: Ontdek de topkwaliteit van Bedder

Bent u op zoek naar de best geteste bedden op de markt? Zoek niet verder! Bedder staat garant voor hoogwaardige bedden, boxsprings en matrassen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat geen twee slapers hetzelfde zijn hebben we een uitgebreid en uniek assortiment bedden samengesteld. Onze bedden worden in eigen productie vervaardigd, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit en afwerking. Of u nu op zoek bent naar een luxe tweepersoons boxspring of een comfortabel hoog laag  bed, bij ons vindt u precies wat u zoekt.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en dat bewijzen wij keer op keer. Wij geloven in eerlijke prijzen voor topkwaliteit producten. Door efficiënt te produceren en direct aan onze klanten te leveren, vermijden we onnodige tussenpersonen en kosten. Dit stelt ons in staat om eerlijke prijzen aan te bieden, zonder verborgen marges.

Onze best geteste bedden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail. U kunt erop vertrouwen dat u investeert in een bed dat jarenlang meegaat zonder concessies te doen aan comfort.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Best geteste bedden: Optimaal comfort en luxe

Een goede nachtrust is essentieel voor uw welzijn. Onze best geteste bedden zijn ontworpen om u de beste nachtrust te bieden. Met de juiste ondersteuning en ergonomie zorgen onze bedden ervoor dat u ’s ochtends vol energie wakker wordt. Bovendien stralen onze bedden luxe uit, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige aanvulling zijn op uw slaapkamer.

Een van onze specialiteiten zijn hoog-laag boxsprings. Deze bedden bieden niet alleen het comfort waar Bedder om bekend staat, maar ze zijn ook uiterst functioneel. Hoog-laag boxsprings zijn perfect voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het in en uit bed stappen. Ze zijn ook ideaal voor mensen die graag lezen, tv-kijken of werken in bed, omdat ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan de gewenste hoogte.

 

Service die u verdient

Wij streven naar de allerbeste service voor onze klanten. We begrijpen dat de keuze van een bed een persoonlijke en belangrijke beslissing is, daarom bieden we deskundige advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een bed met specifieke eigenschappen zoals verstelbaarheid of een bepaald type matras, wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Hierbij wordt er gekeken naar uw huidige slaapsituatie, of u lichamelijke klachten heeft waar men rekening mee dient te houden en uw persoonlijke wensen.

Kies voor de best geteste bedden van Bedder

Als u op zoek bent naar de best geteste bedden die hoogwaardige kwaliteit, comfort, en functionaliteit bieden, dan is Bedder de juiste keuze. Ons assortiment van hoog-laag boxsprings en andere bedden is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Breng een bezoek aan onze showroom of vraag de gratis brochure aan om te ontdekken waarom wij de nummer één keuze zijn voor slaapcomfort en kwaliteit.

Investeer in een goede nachtrust en geniet van het verschil dat onze best geteste bedden kunnen maken in uw leven.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen