Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Bed voor ouderen

Heeft u gezondheidsklachten waardoor u niet goed in en uit bed komt? Bent u slecht ter been? Of heeft u misschien last van rugklachten? Dit zijn vervelende klachten waarbij uw nachtrust niet ten goede komt. Een boxspring kopen loont dan vaak! Wanneer u een bed voor ouders aanschaft, zijn veel van deze problemen verleden tijd. Een seniorenbed van Bedder schaft u aan op comfort hoogte. Deze hoogte zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Doordat onze seniorenbedden ook elektrisch te verstellen zijn is het mogelijk om een heerlijk boek te lezen in de gewenste houding en zo ontlast u uw lichaam.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een bed voor ouderen biedt comfort

Iedereen die ouder wordt, kan het beamen: er ontstaan lichamelijke klachten, slapen gaat minder goed en ook het in en uit bed komen wordt lastiger. Dankzij de vele mogelijkheden van onze seniorenbedden, wordt uw oude dag toch een stuk comfortabeler. Wij hebben veel verschillende bedden, maar al onze bedden worden naar uw wens gemaakt. Ook een bed voor ouderen wordt voorzien van een hoogwaardig matras dat op maat is gemaakt. Een bed voor ouderen van Bedder past perfect bij u omdat het zo ontworpen wordt dat het zorgt voor gemak en comfort op basis van uw lichaam en eventuele klachten.

Seniorenbedden zijn hoger dan normale bedden. Hierdoor gaat het opstaan makkelijker en komt u ook beter in bed. Een bed voor ouderen dat ook elektrisch verstelbaar is, biedt optimaal ligcomfort. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld het voeteneinde een stukje omhoog zetten, of juist het hoofdeinde iets omhoog plaatsen. Zo bent u verzekerd van optimaal ligcomfort.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Verschillende opties

Een bed voor ouderen van Bedder is te ontwerpen met diverse opties. Zo worden onze bedden op maat gemaakt, waarbij uiteraard een passend matras hoort. Wilt u uw bed graag elektrisch kunnen verstellen? Ook dat is mogelijk, een hoog laag bed is namelijk erg prettig wanneer u wat ouder wordt. Maar ook kunt u het bed zo in de positie zetten waarin u het fijn vindt om te liggen of te zitten. Daarnaast is er optie om het seniorenbed verrijdbaar te maken. Op deze manier kan het bed gemakkelijk verplaats worden, wat onder andere stofzuigen onder het bed erg prettig maakt. Bij een bed voor ouderen hebben veel mensen de gedachte dat het op een ziekenhuisbed lijkt. Niets in minder waar! Onze seniorenbedden zijn prachtige boxsprings die u naar uw eigen persoonlijke behoeften en wensen kunt samenstellen.

Een bed voor ouderen kopen bij Bedder

Bent u klaar voor de volgende stap en wilt u een bed voor ouderen kopen? Dan zit u bij Bedder helemaal goed! Dankzij onze seniorenbedden die van alle gemakken zijn voorzien, slapen al duizenden mensen heerlijk. Uiteraard bent u van harte welkom in onze prachtige showroom in Oldemarkt, Overijssel. In onze showroom kunt u onze bedden komen bewonderen en testen zodat u het comfort van onze bedden voor ouderen zelf kunt ervaren. Wilt u een brochure aanvragen om u te oriënteren op de mogelijkheden? Ook dat kan uiteraard!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen