bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Afmetingen hoog laag bed: Een gids voor comfortabele nachtrust

Bent u op zoek naar een hoog laag bed dat niet alleen voldoet aan uw behoefte aan comfort, maar ook naadloos in uw slaapkamer past? Bij Bedder begrijpen we maar al te goed hoe cruciaal het is om het perfecte hoog-laag bed te kiezen, met afmetingen die volledig aansluiten bij uw individuele wensen. We begrijpen dat uw slaapkamer niet alleen een plek is om te rusten, maar ook een oase van ontspanning, en daarom is het vinden van het juiste bed van groot belang. Bij Bedder nemen we geen genoegen met minder dan uw volledige tevredenheid en het bereiken van de optimale nachtrust die u verdient. We begrijpen dat de juiste afmetingen van uw hoog laag bed de sleutel zijn tot een goede nachtrust, en we staan klaar om u te helpen bij het vinden van het bed dat al uw verwachtingen overtreft.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

De ideale afmetingen hoog laag bed

Bij het kiezen van een hoog laag bed zijn de afmetingen van cruciaal belang. De juiste maatvoering zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor gemak en functionaliteit. We bieden een scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Lengte en breedte

De lengte en breedte van een hoog-laag bed zijn van groot belang. Voor individueel comfort is het essentieel dat de lengte voldoende is om comfortabel te kunnen slapen. Bij Bedder hebben we bedden met diverse lengteopties, zodat u de perfecte keuze kunt maken. Onze bedden zijn ook verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw slaapkamer past.

Hoogteverstelling

Een van de belangrijkste kenmerken van een hoog laag boxspring is de mogelijkheid om de hoogte aan te passen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met mobiliteitsproblemen. We bieden afmetingen hoog laag bedden met eenvoudige en nauwkeurige hoogteverstellingsopties, zodat u altijd de perfecte positie kunt vinden.

De voordelen van de juiste afmetingen hoog laag bed

De voordelen van het kiezen van de juiste afmetingen hoog laag bed zijn veelomvattend en kunnen een aanzienlijk verschil maken in uw slaapervaring en algehele levenskwaliteit. We begrijpen dat elk aspect van uw slaapkamer, inclusief de afmetingen van uw bed, van vitaal belang is voor uw welzijn. Het kiezen van de juiste afmetingen voor uw hoog-laag bed heeft tal van voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 1. Comfortabele nachtrust: Met de juiste afmetingen kunt u genieten van een comfortabele en ontspannen nachtrust. Geen gedoe met te krappe ruimtes of te lange bedden meer.
 2. Gemakkelijke toegang: De hoogteverstellingsopties maken het gemakkelijk om in en uit bed te stappen, wat vooral handig is voor mensen met mobiliteitsproblemen.
 3. Ruimtebesparing: Met de juiste afmetingen kunt u ook ruimte besparen in uw slaapkamer, waardoor u meer ruimte heeft voor andere meubels en decoratie.

Ontdek de ideale afmetingen hoog laag bed bij Bedder

Wij begrijpen het belang van de juiste afmetingen voor uw hoog-laag bed. We bieden een breed scala aan opties, zodat u het perfecte bed kunt vinden dat aan al uw behoeften voldoet. Onze hoog-laag bedden combineren comfort, functionaliteit en stijl, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om volledig aan uw wensen te voldoen.

Kies voor Bedder en ervaar de ultieme nachtrust met een hoog-laag bed dat perfect in uw slaapkamer past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw comfortabele nachtrust.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen