bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Beddenwinkel

Een beddenwinkel bezoeken met de zekerheid van een persoonlijk advies en een oplossing op maat? Dan kunt u uw bezoek aan de showroom van Bedder inplannen. In onze beddenwinkel staan wij voor u klaar om u op persoonlijk niveau te adviseren. Wij luisteren graag naar uw wensen, eisen en behoeften. Op basis hiervan kunnen wij u van een deskundig advies voorzien. Uiteraard bieden wij u ook graag meer informatie over de mogelijkheden van Bedder. Wij leveren u namelijk een maatwerk oplossing. De bedden van onze beddenwinkel worden vervaardigd op basis van de specifieke behoeften van onze klanten. Hierdoor kunnen wij u altijd de garantie bieden op een maximaal comfort.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Diverse soorten bedden in onze beddenwinkel

Bedder biedt u altijd de beste oplossingen. Wij willen er zeker van zijn dat wij u een bed bieden dat perfect bij u past, op alle fronten. Dagelijks zetten wij ons in om voor onze klanten de beste maatwerk oplossingen te vinden. Hiervoor hebben wij verschillende soorten bedden in onze beddenwinkel. U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende oplossingen:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

U kunt altijd rekenen op de beste garanties

Onze beddenwinkel levert maatwerk gecombineerd met een uitstekende service. Bij ons bent u zeker van een zeer complete, vriendelijke dienstverlening. Al onze klanten kunnen gebruik maken van onze 24/7 service. Dit betekent dat wij altijd voor u klaarstaan wanneer dat nodig is. Komt u bij onze beddenwinkel voor een bed dat geschikt is voor senioren en/of mensen met lichamelijke beperkingen? Dan kunnen wij u de juiste oplossingen bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor de unieke Royal Level® systemen, welke zeer geschikt zijn voor tilliften. Weet u niet precies wat voor bed u nodig heeft? Onze adviseurs denken natuurlijk graag met u mee en zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuzes maakt om te gaan genieten van een maximale nachtrust.

Een bezoek aan onze beddenwinkel plannen

Heeft u interesse in een maatwerk bed van Bedder? Dan nodigen wij u uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. U kunt dit bezoek aan onze beddenwinkel eenvoudig plannen op een moment dat voor u goed uitkomt. Er staat dan altijd een ervaren adviseur voor u klaar. Wilt u eerst meer informatie of advies over de services en mogelijkheden van onze beddenwinkel? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen