bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbedden hoog laag

Naarmate we ouder worden, ondergaan onze behoeften en prioriteiten een natuurlijke verandering. Een aspect dat steeds belangrijker wordt voor ons algehele welzijn is een goede nachtrust. We realiseren ons maar al te goed hoe cruciaal het is om ’s nachts comfortabel te kunnen slapen en uitgerust wakker te worden. Bedder is zich als specialist in bedden bewust van deze evolutie en biedt hoogwaardige seniorenbedden hoog laag op maat aan. Deze bedden zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen die leeftijd, lichamelijke gezondheid en persoonlijke voorkeuren met zich meebrengen. Onze seniorenbedden hoog laag zijn het resultaat van toegewijde aandacht voor detail en vakmanschap. We begrijpen dat elk individu uniek is, en daarom streven we ernaar om bedden te creëren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om de hoogte-instellingen van het bed, het type matras dat het beste bij u past, of eventuele extra functies zoals massage-opties, we zijn vastbesloten om aan uw specifieke wensen te voldoen. Het is onze missie om u het ultieme comfort te bieden, zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een goede nachtrust voor senioren

Een goede nachtrust is cruciaal, vooral voor senioren. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar het heeft ook een directe invloed op onze gezondheid en algeheel welzijn. Seniorenbedden hoog laag zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en zorgen voor een optimale slaapomgeving.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Maatwerk voor uw specifieke behoeften

Bij Bedder begrijpen we dat iedereen uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerk voor seniorenbedden hoog laag. U kunt het bed aanpassen aan uw specifieke voorkeuren, zoals de hoogte-instellingen, het type matras en eventuele extra functies zoals massage-opties. Met maatwerk streven we ernaar om uw comfort en tevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen van seniorenbedden hoog laag. De bedden zijn uitgerust met handige zijrails die je de nodige ondersteuning bieden bij het in en uit bed stappen. Daarnaast zijn de materialen duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je kunt vertrouwen op een stevig en betrouwbaar bed.

De voordelen van een seniorenbed hoog laag

 • Gemakkelijk in- en uitstappen: Dankzij de hoogteverstelling kunnen gebruikers moeiteloos in en uit bed stappen, wat vooral gunstig is voor senioren of mensen met beperkte mobiliteit.
 • Verbeterde mobiliteit: De verstelbare functie van het bed bevordert de mobiliteit van de gebruiker, waardoor ze zelfstandig hun slaapomgeving kunnen aanpassen aan hun behoeften.
 • Comfortabel opstaan: Met een eenvoudige aanpassing van de hoogte kunnen gebruikers het bed op de ideale positie brengen voor een comfortabele en moeiteloze ochtendroutine.
 • Drukverlichting: Hoog laag bedden helpen bij het verminderen van druk op gewrichten, rug en andere lichaamsdelen, waardoor pijn en ongemak worden verminderd.
 • Veiligheid: Deze bedden zijn voorzien van handige zijrails en andere veiligheidsfuncties, waardoor het risico op valpartijen en verwondingen wordt verminderd.
 • Zorg op maat: Seniorenbedden hoog laag kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker, zoals hoogte-instellingen, matrastype en eventuele extra functies, voor een gepersonaliseerde slaapervaring.
 • Comfortabele nachtrust: De combinatie van verstelbaarheid, ondersteuning en drukvermindering zorgt voor een comfortabele nachtrust, wat essentieel is voor het welzijn en de gezondheid van de gebruiker.
 • Langere levensduur: Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat hoog laag bedden duurzaam zijn en jarenlang meegaan, wat een waardevolle investering is op lange termijn.

Kortom, een senioren boxspring biedt een scala aan voordelen die bijdragen aan het comfort, de mobiliteit en het welzijn van gebruikers, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met verschillende behoeften en leeftijdsgroepen.

Investeer in uw comfort met seniorenbedden hoog laag

Als u op zoek bent naar het ultieme comfort en functionaliteit voor uw welzijn, kies dan voor seniorenbedden hoog laag van Bedder. Onze op maat gemaakte bedden zorgen voor een goede nachtrust en verminderen lichamelijke klachten. Met de hoogteverstelling en veiligheidsvoorzieningen bieden we een bed dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Investeer vandaag nog in uw welzijn en ervaar de voordelen van een hoogwaardig seniorenbed op maat. Ontdek de mogelijkheden van seniorenbedden hoog laag bij dé slaapspecialist!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen