Onze oplossingen

Hoog Laag Bed

Een heerlijk Hoog Laag bed voor nu en een zorg minder voor later! Heeft u moeite met in en uit bed komen? Is het opmaken en verschonen van uw bed te belastend? Biedt uw huidige bed niet het gewenste slaapcomfort? Dan is de aanschaf van een Hoog Laag bed zeker het overwegen waard.

Lees meer >

Hoog Laag Bed

Deelbaar verrijdbaar

Eenvoudig uw bed opmaken en eronder schoonmaken

Dankzij een deelbaar bed hoeft u niet meer over een bedhelft heen te reiken om bij het midden te komen. En als de bedden dan toch uit elkaar staan, is het net zo makkelijk om meteen even te stofzuigen. Ontdek de voordelen van een deelbaar en verrijdbaar bed bij Bedder!

Lees meer >

Deelbaar verrijdbaar

Health Care Zorgbed

Zelfstandig thuis blijven wonen met alle gemakken

Wilt u er zeker van zijn dat u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen? Of heeft u thuiszorg nodig? Wanneer u kiest voor een zorgbed van Bedder dan profiteert u van alle gemakken van een conventioneel zorgbed, maar dan met een optimaal comfort en een luxe uitstraling.

Lees meer >

Health Care Zorgbed

Seniorenbed

Voor de meest comfortabele nachtrust

Moeilijk in slaap komen, draaien, woelen of midden in de nacht ontwaken zijn enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. We laten u graag kennismaken met ons maatwerk seniorenbed, dat volledig wordt afgestemd op uw lichaam. Ontdek de voordelen en gun uzelf de meest comfortabele nachtrust.

Lees meer >

Seniorenbed

Elektrisch Verstelbaar

Optimaal relaxen in uw elektrisch verstelbaar bed

Vindt u het prettig om het voeteneinde van uw bed iets omhoog te kunnen zetten? Heeft u behoefte aan net iets meer ondersteuning in de rug? Of wilt u graag in een comfortabele houding kunnen lezen of tv kijken in bed? Het is allemaal mogelijk met een bed van Bedder!

Lees meer >

Elektrisch Verstelbaar