Matras op maat

Alleen de beste, zuivere materialen

Wij gebruiken alleen de beste, zuivere materialen. Natuurlijke producten, eenvoudig te reinigen en hypoallergeen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht, zodat de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen. Alle materialen dienen het doel om het bed precies op uw wensen en behoeftes af te stemmen.

Optimale drukverdeling en exacte warmtebeleving

Zo zorgt bijvoorbeeld paardenhaar voor een optimale drukverdeling, maar is het ook meteen een goede ventilator voor de exacte warmtebeleving.

Katoen laat het hele lichaam makkelijk ademen en is de perfecte aanvulling op paardenhaar. Wol is warm wanneer u het koud heeft en koel wanneer u het te warm heeft. Zo heeft ieder materiaal zijn eigenschappen.

Wilt u weten wat het beste bij u past? Plan dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze slaapadviseur.

Iedere slaper is uniek

Voor onze matrassen geldt geen standaard aanbod. Bedder heeft een zeer breed assortiment hoogwaardige matrassen. Voor de opbouw van matrassen maken wij gebruik van ethisch ingekochte materialen. Bepaal samen met uw adviseur welke het meest geschikt zijn voor uw matras.

Maak uw bed helemaal af

Ons aanbod aan accessoires is zeer groot en varieert regelmatig. Op deze pagina laten wij een kleine impressie zien. Onze adviseurs adviseren u graag voor de beste oplossing.

  • Dekbedden

    Breed aanbod aan dekbedden. Een dekbed voor ieder seizoen van het jaar; gemaakt van natuurlijke materialen, variërend van wol tot dons, katoen of positieve vezels.
  • Kussens

    Kies voor onze slimme kussens met variabel interieur. U stelt ze zelf samen volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de dikte of zachtheid van het kussen.
  • Linnengoed

    Linnengoed vervaardigd van hoogwaardige materialen voor ieder seizoen. Denk aan linnen, katoen, percal, satijn of jersey. Breed aanbod van dessins en kleuren.
Gratis brochure?