bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring matras

Een boxspring matras is te verkrijgen in diverse maten, materialen, hard- en zachtheden. Toch, is er  bij het kopen van een boxsping op maat vaak maar een beperkte keuze aan boxspring matrassen. Waardoor u eigenlijk niet het matras krijgt die perfect aansluit bij uw lichaam. Hierdoor kunt u op den duur lichamelijke klachten krijgen en een verslechterde nachtrust. Om deze problemen voor te zijn, biedt Bedder een boxspring matras op maat aan. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat het boxspring matras speciaal voor u op maat wordt gemaakt op basis van uw postuur.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Waarom een matras op maat?

Als u voor een boxspring matras van Bedder kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Wij willen dat u lang kunt genieten van het matras en een welverdiende nachtrust. Dit bereiken we door ervoor te zorgen dat het matras voor u op maat wordt gemaakt op basis van uw postuur. Het ideale aan een boxspring matras van ons is dat ze uit 5 verwisselbare zones bestaan: extra zacht, zacht, medium, stevig en extra stevig. Hierdoor kunnen wij  aan de hand van uw persoonlijke situatie een volgorde samenstellen die de juiste ondersteuning biedt voor uw lichaam. Zo kunnen wij een goede nachtrust garanderen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wordt uitgerust wakker

Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben, zodat u overdag genoeg energie heeft om er tegenaan te gaan. Als u moeilijk in slaap komt, veel ligt te draaien en de slaap niet kan vatten, dan merkt u dat u overdag minder energie heeft om goed te functioneren. U gaat zich snel moe en futloos voelen.

Door voor een boxspring matras te kiezen die perfect is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft, kunt u weer genieten van een gezonde nachtrust. Doordat het matras wordt aangepast aan uw postuur, ervaart u er gegarandeerd voordeel van. Hierdoor zult u weer lekker kunnen slapen, uitgerust wakker worden en met frisse energie de dag beginnen.

Een boxspring matras kopen bij  dé specialist

Bent u op zoek naar een nieuw boxspring matras, omdat uw huidige matras zorgt voor lichamelijke ongemakken en een verslechterde nachtrust? Dan bent u bij Bedder aan het juiste adres wanneer u een nieuw boxspring matras wilt kopen. Tevens verkopen wij ook hoog laag bedden, waarmee het in-en uit bed stappen wordt vereenvoudigd.

Wilt u meer informatie over onze boxspring matrassen of hoog laag bedden? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom op afspraak. We voorzien u graag van meer informatie en een persoonlijk advies.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen